Många vill studera

Jag har ansökt till en vuxenutbildning i Nacka som jag verkligen hoppas att jag blir antagen till. Det är nog inte så lätt att bli antagen dock då det är väldigt många som behöver plugga. Eller jag vet faktiskt inte, jag har inte ansökt tidigare. Jag känner dock väldigt många som har sökt och en del kom inte in på en gång. Så det är därför jag antar att det är många som vill studera. sen är det ju så också att det har kommit många nya kurser och så sedan jag var ung så man behöver läsa igen dessa. Eller i alla fall ett par som vissa jobb kräver. Men jag ser verkligen fram emot att sitta vid skolbänken igen. Jag minns att jag tyckte många saker var tråkiga i skolan men sen på senare år när skolan höll på att ta slut så tyckte jag faktiskt att det var ganska intressant. Så det var synd att det blev så när det höll på att ta slut. De ämnena som jag kommer att läsa nu är ganska intressanta också så det ska bli otroligt kul att få studera något som jag själv tycker är intressant. Det är inte så kul att läsa något som man måste även fast man inte gillar själva ämnet. Men så är det ju ibland i skolan att man måste läsa saker man inte gillar. Sen har jag också hört att det komvux som jag har sökt till verkligen ska vara bra så det är kanon det. Jag hoppas verkligen att lärarna som arbetar där är duktiga på att lära ut. det måste ju vara en lärare som verkligen brinner för ämnet. Men nu är det bara att hålla tummarna på att jag faktiskt blir antagen, annars är det ju ingen ide att vara så taggad på det hela.